Sonámbulos y otras historias


....ai, ai, ai....després d'haver llegit una obra d'art com "Rubia de verano" semblava difícil trobar quelcom similar i de la mateixa qualitat, per això vaig decidir seguir amb Tomine, però no algo posterior si no anterior. A les meves mans va arribar "Sonámbulos y otras historias", de fet el vaig trobar de casualitat doncs creia que ja estava descatalogat i de seguida el vaig adquirir.
Doncs no ha estat una mala lectura, tot el contrari, però no té el nivell de "Rubia de verano". En aquest volum hi ha històries que estan bé i altres que són passables, fins hi tot hi ha algunes que no estan molt bé del tot. Hi ha una que s'assembla a un moment de la peli de "American History X", un dels moments més desagradables de la peli que aquí es repeteix. No sé si la peli ho ha copiat del Tomine o el el de Sacramento de la pel.lícula americana, però el fet és que és així.

Algunes històries semblen forçades a ser tristes, com si l'autor volgués expresar quelcom i no sabés com fer-ho i per tant força alguna situació.
Així hi tot crec que és una bona lectura, però si haig de recomenar algo d'aquest autor sense cap mena de dubte "Rubia de verano" on totes les històries són bones i ben tractades.