Indiana Jones


Ahir per fi es va complir un dels objectius del 2008... veure la nova entrega de l'arqueòleg més famós de tots els temps "Indiana Jones y el Reino de la Calavera de Cristal". Llarg temps han esperat aquests ulls per poder gaudir de nou d'un mestre que tots haguèssim volgut tenir!!!!!
La veritat és que a mi em feia bastanta por veure a Harrison Ford posar-se de nou el barret i esgrimir amb dignitat el fuet. Doncs és més que digne de posar-se'l tantes vegades com vulgui!!!!!!!

Com sempre el personatge d'aquest historiador tan peculiar ens fa passar una estona ben divertida i les 2 hores i pico de film no es fan gens pesades. Ja comença ben forta la pel.lícula amb l'escena de l'hangar famós de la primera entrega on es guarda l'arca. Al principi no saps si realment és aquest lloc però després queda confirmat...quina emoció!!!!!!!!!!! Que bé, vaig pensar, m'espera una peli amb moltes clocades d'ull a les anteriors aventures.....
Havia sentit a la gent dir que al principi de la pel.lícula no abusaven molt dels efectes especials per fer-la amb el mateix esperit que les 3 anteriors, però que al final se'ls anava la ma.....home, és que al final crec que se'ls ha anat la ma amb tot una mica. No només amb els efectes especials, el guió també s'ha vist perjudicat de forma lleu però important.

Una de les coses esperava amb més ganes era la retrobada entre Indy i Marion....i no va decebre....."todas tenían el mismo problema...que no eran tú, cariño." Amb aquesta frase el doctor Jones reinicia el tots estàvem esperant......


Un personatge nou apareix en el film..el fill del doctor Jones (al qual haig de dir donava molt poques possibilitats d'éxit). Doncs aquest noi de nom gairebé impronunciable ho fa molt bé!!!!!!!De fet si per una d'aquelles coses es continués la saga amb "el vástago" de l'Indy, crec que aquest noi podria enganxar a una nova generació d'espectadors i tirar del carro dels vells.
Bé, l'Indy és l'Indy........