Secret Invasion



Bé nois i noies... ja està aquí el nou crossover de l'any!!!!!.... el més jodido de tot és que el final d'aquesta saga està ja una mica sabut doncs en acabar aquest arc argumental comença un que es diu "Dark Reign".... em sembla que amb això ja està tot dit. Però bé no ens desanimem que probablement ens ho passarem bé amb els Iron Man, Lobeznos, Doctores Extraños i companyia... De fet a mi la intriga generada em sembla bastant bona. De sobte ja no saps en qui pots confiar, igual que passava amb Civil War fins que t'unies a un bàndol, però aquest cop no saps ni tan sols que la gent que està amb tu és gent humana.... potser són skrulls!!!!!!!



Brian Michael Bendis i Leinil Francis Yu són els encarregats de fer-nos passar per aquesta història d'intrigues i desconfiances que espero que sigui un bon començament d'any.... de moment no em quiexo ja que Civil War va estar molt bé (com a mínim van passar coses que han fet capgirar l'univers Marvel en molts aspectes) i pel que fa a World War Hulk si que va quedar una mica en "agua de borrajas", ja que després només la col.lecció de Hulk s'ha vist afectada (ara resulta que és vermell.... mare de Déu... bé no ens perdem la nova col.lecció del fill del Goliat esmeralda... Skaar!!!!).


Espero que aquest crossover sigui tant impactant com Civil War i que tingui més influència que World War Hulk.... bé crec que amb Brian Michael Bandis tot és possible, des de lo millor a lo pitjor, peròp sempre impactant i si no, seguiu la col.lecció de "Los Nuevos Vengadores"... sorpreses i grans vinyetes a la par de kakes i vinyetes pèssimes..... però com deia decisives. A veure que tal tot això!!!!!!



P.D.... la nota positiva és el retorn als escenaris de Nick Furia!!!!...iujuuuu!!!!