SPARTACUS: blood & sand


Nova série (bé, ja fa uns mesos que tira) que explica les aventures i desventures d'un jove trajano que dóna la seva paraula a l'imperi romà per lluitar contra una amenaça comuna i que (com no) es veu traït per l'ambició d'un general amb ganes de pujar en l'escalafó de Roma.

Estéticament molt semblant a 300 (pel.lícula basada en el cómic de Frank Miller) on gran part dels escenaris estan rodats davant de pantalla verda i desprès es sobreposa el fons per ordinador. Això té una ventatja i és que pots posar els paisatges que més t'agradin i tal i com t'agradaria que fossin, però també té un inconvenient i és que si el pressupost no és molt elevat en determinats moments es pot veure massa la ma "robótica" i fer que la sèrie perdi en qualitat i guanyi en "cutrerio".


El que m'he donat compte és que aprofiten la més mínima possibilitat per colocar escenes de sexe i que el vocabulari emprat pels personatges sembla de pandilleros del Bronx, no sé si és molt escaient però com a mínim és força diferent veure a 2 romans parlar com raperos dels barris baixos. En determinades escenes pequen de la càmera lenta amb esquitxades de sang, és un recurs molt especatcular però quan el repeteixes 6 o 7 vegades en un capítol que et dura 40 minuts pot arribar a semblar un excès enlloc d'una delicatessen visual.

Una série que seguiré de ben aprop, tot i que les esperances estan a mig gas.....


P.D... és curiós veure com a l'època dels romans els tios estaven tots fibrats i depilats i les dones tenies una depilació púbica molt actual.... realment curiós...... merda de moda metrosexual dels collons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... quin poc rigor històric per Déu!!!!!!!!!!!!!!

P.D.... han fet un còmic de la sèrie.... perill de merda molt gorda!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.D... i un videojoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... ai mareta meva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!