The book of Eli







Nova aproximació de Hollywood al cinema catastròfic postapocalíptic. Desprès de l'excel.lent adaptació a la pantalla de l'obra de Mccarthy (The road), semblava que la nova moda als estudis dels somnis serien les aventures en un planeta destroçat per alguna guerra. Aquest és el cas de "The book of Eli", una història sobre la fixació d'un home (Denzel Washington) en salvar un llibre que transporta en la seva motxil.la. Al llarg del seu camí cap a l'oest es trobarà al típic tirà (Gary Oldman) que té aterrorida a tota una població i que també vol el llibre que transporta Eli.




És una història que gairebé no aporta res de nou a aquest génere, nomès destacar les escenes d'acció en què Eli es mou com un llamp i no hi ha macarra que li pugui ni tan sols bufar la cara. El personatge de Washington és el típic i tòpic d'aquestes pel.lícules, un tiu dur però amb sentiments, un solitari en un món salvatge que sempre que pot ajuda als demés. Hi ha la típica noia que li demana ajuda i que ell sense voler-ho demostrar obertament, ajuda sense cap reserva. No hi ha amor entre ells perquè ella és molt més jove que ell i per tant això encara fa més protectora la relació entre ells.

La pel.lícula no és res especial, ni tan sols és d'aquelles que et poden arribar a sorprendre i que desprès recomanes als teus amics com una petita troballa entre la brossa. És nomès una història per passar l'estona, una estona de la que no et faci res desprendre't......



Tràiler: www.youtube.com/watch?v=C6Ashv960SA