JLA Crisis in Two Earth







Haig de reconèixer que no sóc seguidor del món DC, ja sé que molta gent diu que és molt millor que no pas Marvel, però Lobeznos, Spidermans i companyia poden més que Supermans, Greens Lanterns... amb una sola excepció Batman. Aquest personatge sí que està entre els millors dels millors, però tampoc segueixo la seva sèrie regular, nomès aquells volums autoconclussius que van apareixent de tant en tant.





La qüestió és que m'encanten les pel.lícules d'animació i m'empasso qualsevol que estigui enmarcada en el món superheròic, ja sigui Marvel o DC. Haig de dir que en cap cas he pogut veure unes animacions excel.lents, sempre són coses que no estan malament però tampoc són excel.lents o innovadores. Crec que aquí s'estan deixant un mercat que realment val la pena explotar perquè no ens oblidem que els còmics són dibuixos i que millor que els còmics en moviment?... per mi personalment són una millor eina que no pas les pel.lícules de personatges reals (en el camp dels superherois, eh??!!!).


En la pel.lícula que ens ocupa, els protagonistes són el grup més poderòs de la Terra que és la JLA (Batman, Superman, WonderWoman, Green Lantern, Flash, Detective Marciano). Reben la visita d'un Lex Luthor d'una Terra paral.lela que és completament diferent del que estan acostumats a tractar, és el líder de la seva JLA i entre els seus membres està un Joker bo!!!...de moment tot pinta com a mínim interessant i estrany.



Els demana ajut perquè en la seva Terra hi ha un grup de malvats (Sindicato del Crimen) que dominen la Terra i fan el que volen sense impunitat. Aquests malvats són com les versions dolentes dels nostres herois.
Decideixen ajudar al Luthor alternatiu i comença una lluita entre els dos bàndols que és força igualada. Un dels malvats sindicalistes del crim descobreix que si troba la Terra Prima i la fa explotar volaran totes les realitats. És la part fosca del nostre Batman i entre ells es decideix el final de la història (una mica ridícul el final de la seva baralla perquè desprès de la pallissa que rep Batman.....). En definitiva un entreteniment per aquelles persones que els agradin els superherois.




Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=IOtDCZZz1Os