[REC].... para rato.

Desprès de la continuació de l'exitosa "[REC]", que pel meu gust va ser bastant mediocre, sembla que Filmax considera aquesta saga com la seva gallineta dels ous d'or. El president de la companyia ha presentat 2 nous projectes per la saga "[REC] Génesis" i "[REC] Apocalipsis". Els directors encarregats de portar a terme aquests projectes seran Paco Plaza i Jaume Balaguerò, que de fet són els creadors de la saga.


La primera de les pel.lícules "[REC] Génesis" estarà escrita per Paco Plaza i dirigida per ell mateix i Luis Berdejo (que va ser un dels guinoistes de la primera entrega) que estrenerà en breu una pel.licula amb Kevin Kostner de protagonista i de caire fantasmagòric que porta per títol "The New Daughter". Arribarà a la pantalla durant la tardor del 2011.

"[REC] Apocalípsis" serà dirigida per Jaume Balaguerò i arribarà un any més tard (tardor del 2012).

La de Paco Plaza ens intentarà explicar una mica l'origen d'aquest virus i com va arribar a la ciutat de Barcelona. La dirigida per Balaguerò ens explicarà la conclusió de la saga, a veure si és veritat. No em fan molta gràcia aquestes prolongacions de la saga. Ja vaig trobar [REC]2 bastant fluixa, sobretot quan entren en escena els nens, fins aleshores la trobava interessant però l'arribada d'aquells adolescents..... quina gran cagada. Nomès s'ha de veure com entren a la casa i les piruetes argumentals que s'han de fer per mantenir-los en la història... una tonteria molt gran, però bé Balaguerò ja ens ha donat alguna pinya com "O.T la película" o "La Monja".