BATMAN: La Batalla por la Capucha (COMPENDIO)

Estem davant d'un altre d'aquells productes que l'única funció que tenen és treure els diners als lectors. Desprès de la gran decepció que va ser "BATMAN R.I.P" (sempre sota el meu punt de vista) on suposadament Bruce Wayne acaba morint en l'explosió d'un helicòpter, han començat a aparèixer tot de col.leccions paral.leles a l'esdeveniment que intenten completar aquest fet únic en l'univers DC.

Molts d'aquests productes són tan cutres com la pròpia mort de Batman. On s'és vist que el millor detectiu del món, un dels millors lluitadors i àgils guerrers de la humanitat, que s'ha salvat de milers de perills impossibles per tothom.... mori per l'explosió d'un helicòpter!!!!!!!... i lo millor de tot és que ni tan sols es veu en el còmic (cosa que ja t'indica que realment no és mort... bla, bla, bla).
En aquest volum ens ensenyen diversos personatges secundaris en la vida del caballer de Gotham i com encaixen aquesta pèrdua tan important. No dic que sigui un projecte dolent ni res de tot això, nomès resalto que si es fa doncs que es faci bé, no de qualsevol manera i per treure la pasta als seguidors del personatge. Jo comprava la col.lecció mensual de Batman i vaig estar molt content quan es va anunciar.
Al cap de 10 números ja vaig veure que allò era una merda molt gran... anaven intercal.lant els arcs argumentals i la història del fill del detectiu em va semblar confosa i deficient per la categoria de Batman i els responsables de la saga (Morrison i Kubert).

S'anaven intercal.lant històries autoconclusives que no feien res més que entorpir la continuitat i comprensió del lector al mateix temps que devaluaven la categoria d'alguna d'aquestes aventures. En definitiva que Planeta s'ha lluït... no treus els còmics amb gairebé un any de marge?... doncs com a mínim fes-ho bé i ajuda a la comprensió de la continuitat.


En definitiva, que és un volum completament prescindible.

PD..... la portada del compendio és la que bé a continuaió, el que passa és que ni tan sols la portada és bona i per això he posat altres dibuixos relacionats que eren més xulos......