UNWRITTEN o ABraCadaBRa PAtA de CaBRa!!!


Feia mesos que havia llegit la resenya d'aquest còmic i tenia moltes ganes de què arribès. La veritat és que no ha decepcionat. Espero que vagin sortint els números següents per poder aclarir aquest principi tan estrany. No sabria dir si és una gran obra o bé el senyor Carey l'ha cagada a base de bé. Aquest és el problema d'aquestes obres que comencen a obrir fronts, al final l'expectativa és tan gran que poques vegades la resolució arriba satisfer a tothom (us recorda algo Lost??).

En aquesta ocasió tenim un noi que viu de la llegenda literària del seu pare. Autor d'un univers màgic on un personatge molt similar a Harry Potter, és un mag que lluita contra un poderòs mag maligne. Sembla que hi ha una petita similitud entre Tommy Taylor i Tommy Wilson (nom del fill de l'autor). Comencen a succeir una sèrie de fets que porten a pensar que poder hi ha una mena interconnexió entre els dos mons. Fins hi tot una periodista posa en dubte que Tommy sigui el fill de l'autor dels llibres.... tot s'està caient, la realitat d'en Tommy està caient a trossos.

A més a més al final de l'obra hi ha una història antiga que sembla que té a veure amb el creador de l'univers del mag juvenil Tommy Taylor. Aquesta història és fins hi tot més interssant que la del mag. No sé ben bé com acabarà això. De moment seguirem amb el següent volum a veure que tal... i llavors ja prendrem una solució.