Arrástrame al infierno


Pel.lícula que no pot negar en el seu origen en la ment de Sam Raimi. Ens explica la història d'una noia que treballa en una sucursal bancària i està buscant pujar dins l'empresa. Nomès li demanen que sigui capaç de prendre decisions dures quan sigui necessari... quin mal moment per dir-li això!!!!!!!!
Se li presenta una dona gitana que necessita ajuda per no quedar-se sense la casa ja que el banc li està embargant. La dona queda molt decebuda amb la decisió de la jove protagonista i l'espera al parking quan surt de la feina. No tenen una conversa agradable i la dona gitana li llença una maledicció de collons que ríete tú del mal de ojo.

Li comencen a succeir fenòmens molt estranys i s'espanta per moments. Podrà lliurar-se de la maledicció? Caurà bé als pares del seu futur marit?....
Haig de dir que aquest director, productor i guionista, no és molt de la meva corda. Ha fet coses que no estan malament (Evil Dead I, II, III, Spiderman I, II, Rápida y Mortal.....) però també ha fet coses molt i molt lletges (Spiderman III, Darkman....). El que sempre té aquest home és un toc per introduïr humor en pel.lícules de terror que no sempre li han donat bon resultat però que en ocasions sí, per exemple la saga Evil Dead és un bon exemple (tant d'encerts com de gazapos) i Spiderman III és un clar exemple de què en aquella ocasió va pixar for a de test (escena de Peter Parker ballant pel carrer).
Amb Drag me to Hell aconsegueix un bon equilibri entre humor i terror; sense ser un humor desternillante sí que t'apareix un somriure de tant en tant. La trama de la història no és res de l'altre món però sí que es fa força entretinguda i més si la veus sol i amb les llums apagades. Un producte Raimià que no passarà a la història però que ens farà passar un bon moment.
Fitxa tècnica:
Director: Sam Raimi
Guionista: Sam Raimi, Ivan Raimi
Actors: Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver...