DARK WOLVERINE

Era d'esperar que apareguessin petites miniseries a partir de "Reinado Oscuro", tal i com va passar amb "Civil War", "World War Hulk" o "Secret Invasion". Aquest tipus d'històries solen ser bastant dolentes en la seva majoria, en aquesta ocasió no m'han aconseguit atreure com sirenes cap a la botiga de còmics i nomès m'he comprat dues "Dark Spiderman" i "Dark Wolverine". La primera ja la vaig comentar i per tant ara toca la segona.

Doncs haig de dir que ha estat una grata sorpresa i no nomès parlo del guió, també els dibuixos han estat molt encertats. Aquest volum que agafa dues històries o arcs argumentals, ens explica quin és el paper que té Daken dins del grup "Dark Avengers". En la primera de les històries "El Príncipe" veiem com Daken fa ballar a tothom com ell vol. Fa creure a Osborn que està de la seva part i també als 4F que està disposat a seguir el camí de son pare. En el segon capítol "Mi Héroe" ens ofereix una història on Osborn vol fer quedar malament a Daken desprès que no fes el paper que li tocava com a membre dels "Vengadores". En aquesta segona història Daken es perfila com a mutant que anirà a la seva sense tenir en compte res de res, si ha de matar, matarà sense contemplacions... sigui per la raò que sigui.

Dels dos arcs argumentals el primer és molt bo. Em va sorprendre gratament perquè Daniel Way no m'acaba de convèncer amb la seva aportació a "Wolverine Origins". Hi ha una trama molt ben portada i que et fa estar molt entretingut i amb ganes de saber que passarà. El poder de Daken d'alterar les hormones fa que pugui influir en el comportament de les persones i és molt bo veure com treu de pollaguera a Bullseye. En el segon arc agumental la cosa baixa bastant. Ja no hi ha tant interès en veure com acaba la cosa, més aviat llegeixes per acabar el volum.


Bé, en definitiva un volum que val la pena encara que sigui per passar l'estona i disfrutar de les aventures del fill de Lobezno. En breu Daken tindrà la seva pròpia col.lecció i ja veurem llavors com se'n surt amb una col.lecció regular.

Fitxa tècnica:
Guionistes: Daniel Way, Marjorie Liu
Dibuixants: Giuseppe Camuncoli, Stephen Segovia