Bond, James Bond...


Ahir em vaig comprar en dvd "Casino Royal", primera novela i última pel.lícula de l'agent 007. Doncs que voleu que us digui, a mi em va agradar i bastant. també haig de dir que hi ha una escena totalment oblidable i que potser 20 minuts menys de pel.lícula et deixarien amb ganes de més James i no pas amb la sensació d'haver-te menjat tota una paella tu solet, que tot i estar bona et dóna sensació d'estar tip.

A destacar el poc que es pensa l'agent britànic el fet de matar als malos malosos de torn. Això és una característica del personatge que m'ha agradat. És cert que no té ni la meitat del glamour que tenia l'escocès, però potser aquest canvi ha estat cap a bo. Ja estava una mica cansat del Bond que sap de tot i que és un siberita en tot els detalls que l'envolten, un personatge que al final resultava un pèl empalagós. Ara és un agent del M16 més brut, fosc i més violent. L'actor (Daniel Craig) crec que és una magnífica elecció per aquest tipus de Bond, no té l'elegància del primer Bond, però té aquella part béstia que també el fa atractiu a la seva manera. A més a més és un tiu que l'he vist en un altre film "Layer Cake" i també crec que ho fa força bé.

Per cert, una altra cosa que també em va agradar molt és el retorn de L'Aston Martin al món d'espies d'en 007, clar que sí....un cotxe britànic per un dels anglesos més carismàtics, tot i que sigui de ficció.

Per cert l'escena a oblidar del film és insufrible, ell estirat a una amaca i la noia de torn dient-li que encara que només li haguessin deixat el somriure, el consideraria molt més home que els que ha conegut.......aaaaaarrrrrggggggghhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Per favor!!!!!!!!!!!!!!!! (mocadors blancs a les graderies demanant el cap i les orelles del guionista!!!!!!!!).

En global crec que és un film força entretingut i enceta un nou cicle bondià (si és que la paraula existeix), que té pinta de ser força interessant i molt més acord als temps que li toca viure.....Per cert no us perdeu la persecució del principi de la peli.....IMPRESSIONANT!!!!!!!!!!!