Civil War....The End...(o no?)


Molt bé nois, ara ja està, ja s'ha acbat el megacrossover de l'any yupiiiiiiiiiiii (ja no m'hauré de gastar mig sou per seguir tots els embolics de la saga!!!!!!!!!!!!!!!)
Però ara resulta que comencen les conseqüències d'aquesta guerra entre superherois....potser que fins hi tot aquestes conseqüències siguin molt més emocionants que no pas la guerra en si...Comença la famosa "Initiative" oleee,oleeee.....però aquesta vegada no cauré en el parany de comprar-me tot el que surt perquè si no m'hauré de menjar els còmics a falta d'altra element sólid que posar-me a la boca.
Que podem dir d'aquest final, doncs que era força predible que fos així, ja que si hagués guanyat el bàndol resistent tot estaria tal i com estava al principi. No hi hauria morbo post civil war i obviament no podrien treure 3 o 4 col.leccions noves per explicar que és el que passa amb els nostres superherois. Per cert hi ha un grup que encara continua fora de llei i oposant-se a la llei del registre, però com s'oposaran? no acabo d'entendre molt bé aquesta resistència, ja que no crec que els seus membres es dediquin a lluitar contra la resta de superherois ara que ja està tot decidit. No sé ben bé com s'ho faran per explicar la continuitat d'aquesta resistència. Però el que si està clar és que faran els del bàndol pro govern, i és treure una col.lecio nova dels "Thunderbolts" que estaran formats per "villanos clásicos" al servei de S.H.I.E.L.D per atrapar aquesta resistència. La veritat és que si ho fan durar massa aquest tema serà un rotllo enorme.
Han fet presoner al guardià de llibertat que de fet es deixa atrapar en veure que estan fent destrossant la ciutat amb les seves lluites i matant als civils que havien jurat protegir....realment és una raò força conseqüent amb les idees del Capi, però ara veurem que passa amb el seu antagònic en aquest conflicte Ironman, que si comerlo ni beberlo s'ha apossentat com a director general de S.H.I.E.L.D.


No sé ben bé que pensar de tot aquest enrenou que han format, és una presa de pèl? És realment una de les millors aventures dels nostres herois?...el que sí que puc dir és que realment l'univers marvel necessitava una mica de moviment i que millor que unes morts importants i nous personatges per aconseguir-ho?
Esperem que aquestes sacsejades afectin també a la col.lecció del retaco canadiense i li donin una petita empenta perquè els últims arcs argumentals no hi ha qui se'ls empassi!!!!!!!!!!!!....joder si ara resulta que té un fill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!