Desayuno por la tarde....me suena....

Aquest còmic que us presento avui no és gens espectacular ni res que no s'hagi fet abans, però sí que et pot tocar tan aprop que et pots sentir tan reflexat com mai altre còmic ho havia aconseguit. La relació d'una parella enamorada i plena d'ebullició amorosa veu truncada la seva felicitat per culpa d'un inconvenient inesperat. La fàbrica on treballaven decideixen fer retalls i uns dels escollits són ells dos.

Les situacions que es donen des d'aquell moment són tan reals i tan verossímils que potser algú de nosaltres es pot veure entre les vinyetes i parlant amb núvols plens de lletres. No cal que haguem actuat com els nostres protagonistes, potser hem fet tot el contrari o potser hem fet el mateix. La qüestió és que aquesta història t'arriba i et fa pensar en com nosaltres ens veuríem en una situació similar.

Andy Watson sap com embolicar-nos amb la història tot i que no gaire amb els dibuixos. Aquesta vegada l'estètica del còmic no és que no lligui amb la història, si no que hi ha vegades que no expresa l'emotivitat de la situació i fins hi tot les expressions dels personatges a vegades són confuses. Crec que amb "Peleas de enamorados" (de la mateixa autora) la part visual queda molt més aconseguida.


Per tant una història molt recomenable però que no és acompanyada pel preu del volum....a veure si Astiberri baixa una mica els preus, molt xules les edicions i tot això però joder que cares!!!.