[REC]...(grábalo todo por tu puta madre!!)

Ahir era el dia assenyalat, era l'escollit per veure el que se suposava la peli més terrorífica de l'any. Al matí vaig connectar-me al YOUTUBE i vaig buscar el tràiler de la pel.lícula. De moment no decepcionava, les ganes anaven en augment.

Una cervesa i una amanida de tomàquet desprès, ens plantem al cine per passar-ho realment malament. Ni crèdits d'inici ni presentació de la pel.lícula....tot comença de "sopetón" i sense donar-te compte estàs acompanyant a la protagonista en un recorregut per un parc de bombers de la ciutat de Barcelona. L'especte cru i aspre de la cinta despertava curiositat, al mateix temps que el dubte de si seria suportable al llarg de tot el film. Joooddeeeeerrrr!!!!!!!!!!!!!!!

De sobte ni càmera, ni color, ni actuacions poc convincents són importants....només que es resolgui la trama i que puguin sortir de l'edifici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Trigues una mica en no estar pendent dels detalls estètics de la pel.lícula, però quan arriba el moment en què...... i quan la nena.... i aquella dona es llença sobre del....

Bé que arriba un moment en què la butaca del cine pateix un tractament dur i les seves molles són posades a prova gràcies al vots que fots mentre pateixes (disfrutes com un enano) dels sobressalts del film (i si no que li diguin a la Laura...je,je,je).

En definitiva una peli molt recomenable, fins hi tot terroríficament recomenable. Jaume Balagueró i Paco Plaza tornen a portar-nos una experència de terror cru, sense matissos ni concessions. Els seus anteriors films ja apuntaven bones maneres i de moment han demostrat que gaudeixen d'un exce.lent "savoir faire". Els americans ja han comprat els drets per fer la seva versió....això sí que és terrorífic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

elisewin ha dit...

Sí, sí, que li diguin a la Laura que encara té un neguit adrenalínic al cos que no sé jo com se'l treurà...(necessitaré molts capvespres fràgils per relaxar tanta musculatur:P). Buf, m'ho vaig passar teta als Bosque, cridant i amagant-me darrere la jaqueta.Bueno, i clavant-li les ungles al braç al meu company de butaca...jejeje*No puc opinar cinèfilament de la peli perquè al primer susto jo ja no penso...però no totes les pelis de por m'enganxen i menys les que són tan evidents (aparentment). Hi ha algo que el Balagueró ha clavat que fa que la peli funcioni...a part de la terrorífica Medeiros(hasta aquí puedo leer)i els crits a lo Nazgul que a mi em van gelar la sang.
Ah, i l'edifici s'assembla massa al que jo visc...escales antigues sense ascensor en obres...faré inventari de gossos.........