Deseo, peligro.....o com allargar quelcom.....


No sé com dir-ho, però aquesta peli se m'ha fet llarga al mateix temps que no pesada. Crec que Ang Lee ha volgut explicar molt més del que calia per situar-nos en la trama del film i se li ha anat una mica de les mans.


Un grup d'estudiants amb conciència política, decideixen prendre partit en els combats per alliberar la Xina de la invasió nipona, i això els porta a planejar l'assessinat d'un col.laboracionista. Fins aquí força bé, no és res brillant però té la seva gràcia i els aconteixements et poden enganxar. El problema és que la peli fa un "flash back" de 1h 40min per explicar-te això quan crec que potser no cal. Sí que ens ha d'explicar tot el que passa en aquesta conspiració d'assassinat però no cal que sigui tan complerta ja que l'espectador pot interioritzar alguns fets encara que no surtin a la pantalla...


Hi ha altres esdeveniments que poder tampoc són necessaris i ara que hi ha les famoses versions exteses doncs que les aprofitin per encavir aquestes històries que complementen molt bé el fet principal, però que no són necessaries (per exemple la mort del guardaespatlles..).


Les actuacions estan força correctes, ell (Tony Leung) com no, és un home torturat. Ella (Wei Tang) una joveneta que s'enamora i que es capaç de fer el que sigui....pel seu país o pel seu enamorat.....un jove militant que es desperta massa tard.



Tony Leung tot i fer un bon paper hauria de començar a plantejar-se de canviar una mica de registre, ja que només el veig en drames on la seva persona està torturada per l'amor cap a una dona. De totes maneres a mi m'encanta aquest actor així que no tinc cap queixa. Ella és una debutant que ve de la final de Miss Univers (cosa que queda patent quan la veus......que guapa!!!!).


És una grata sorpresa, no només per la seva bellesa, veure-la actuar, fa una paper molt convincent i en les escenes més compromeses se'n surt sense cap problema, sobretot en les escenes de llit que no són gens puritanes que diguem. A més a més el llest del director no els va comentar lo real d'aquestes escenes fins que ja estaven en ello...mira-te'l ell que listo!!!!!!!!!!!!

Com apunt final només dir que el moment de "vete" "vete ya" em sembla bastant trist que es doni quan hi ha l'anell pel mig....bé que hi farem. Una peli normal que no val la pena pagar el preu normal del cine.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

pringao!!!!

Anònim ha dit...

pringao!!!!!