TMNT



Jo esperava moltíssim d'aquesta pel.lícula, sobretot després d'haver vist aquell trailer en el que es veien les tortugues saltant de terrat en terrat i amb un aspecte bastant més agressiu, ferotge...més fosc que el que es mostrava en la sèrie de dibuixos. En definitiva semblava que havien decidit fer una bona adaptació del cómic de Kevin Eastman i Peter Laird.



La pel.lícula es va estrenar sense pena ni glòria i no vaig aconseguir que ningú m'acompanyés a veure-la, i de fet ni tan sols jo vaig tenir el valor de pagar 7 euros per el que s'havia dit que no complia les espectatives. Per això quan ha sortit de lloguer he decidit que era un bon moment per saciar la gula, el morbo....el que sigui per aquesta pel.lícula. Doncs que voleu que us digui....no és pas tan dolenta com deien i per mi s'apropa una mica al cómic original.


Ara tot es tiraran a sobre meu dient que això és una bajanada etc.... M'explico....en aquest llargmetratge els personatges no són tan infantils com passava en la série de dibuixos tot i que no acaben de ser aquelles tortugues gamberres i malparlades del cómic. Encara són uns personatges que van dirigits al públic més infantil i no han traspassat la ratlla i crec que aquesta és una de les raons per la qual la pel.lícula ha pogut fer figa. No és prou infantil pels nens i tampoc prou "adulta" pels més grans. Sí que és veritat que es veuen unes tortugues més preocupades per la unió del grup i quin és el seu paper en la ciutat que per si trobaran o no una pizza del seu gust com passava en la série animada.



L'acció és situa un cop han derrotat al seu gran enemic Oroku Saki alias "Shredder", i el sensei Splinter envia al cap del grup, Leonardo, a un entrenament per ser millor guia de la colla. Mentre la resta del grup es desperdiga al veure que el seu germà no sembla que tornarà. Raphael es torna un vigilant nocturn amb molt de resentiment, Donatello treballa en ordinadors i sembla que es despreocupi de tot i finalment Michelangelo ha decidit dedicar-se al món de l'entreteniment fent de pallaso tortuga (que em va semblar com una clocada d'ull a la série animada i com dient que allò era per riure però que aquest cop no era així....s'han apropat a aquesta idea però encar els queda un llarg camí).



A partir d'aquí hi ha uns dolents i els secundaris de luxe del "clan del pie" sempre disposats a acabar amb els que van derrotar al seu antic cap. Per mi és una peli força entretinguda, molt ben feta però que peca una mica de voler arribar al cómic i separar-se la série...molt bona idea però s'han quedat a mig camí. En definitiva a mi m'ha agradat i la recomanano per si vols passar una bona estona.


P.D. Per què els fan portar cintes de diferents colors si en el cómic són només de color vermell?...aquest és un dels pesos infantils que han sabut eliminar.

2 comentaris:

Lucía ha dit...

ahora que no mira!! escribamos comentarios!!!
juasjuasjuas ;P

wolvie ha dit...

ja,ja,ja....que falta de respeto para un maestro...con la de fuerza que te he llegado a enseñar....pobre Sergio...que la fuerza lo acompañe....je,je..
Espero veros pronto comiendo kuskus en casa....a lo mejor Sergio y yo comemos en la mesa y las desagradecidas de aprendices con la gatita que es muy mona.....