WANTED


De nou un cómic que passarà a la gran pantalla. L'adaptació d'aquesta violenta història d'assassins està interpretada per Angelina Jolie i Morgan Freeman. No sé com estarà aquesta pel.lícula, però us puc asegurar que si fan una fidel adaptació de les vinyetes veurem sang per un tub!!!!!!!!!!!!!!!!



Aquest cómic de Mark Millar i J. G. Jones ens explica com un noi de vida aburrida i sense cap ambició es converteix de cop i volta en l'assassí més despietat del món. sembla que no hi hagi gaire xixa en aquest argument i és que potser no és això el que t'enganxa de la història. Crec que més aviat són els detalls que envolten els fets el que és interessant. Ens trobem en un món on no hi ha superherois, però no perquè estiguem parlant d'un cómic realista sino perquè tots els dolents s'han aliat i s'han carregat a qualsevol tiu amb pijama que defensi la justícia i la llibertat. Per primera vegada "los supervillanos" han format una aliança i com era de suposar s'han carregat a tots els bons del món.

Al acabar amb tots ells es reperteixen els continents en 5 famílies que dominaran el "cotarro". Això és poder el que fa que l'espineta de la curiositat es clavi i no puguis parar de llegir ni visualitzar les vinyetes.

A partir d'aquí hi ha tot un seguit d'escenes sanguinolentes, sexuals i malparlades. Si per algo es pot definir aquest cómic és que és totalment políticament incorrecte. No sé com faran l'adaptació però segur que l'Angelina Jolie no es dirà Zorra, i de ben segur que no es tirarà al protagonista que és el fill del seu novio. De fet estic segur que no serà una bona adaptació, potser sí que una bona peli d'acció però no una adaptació com Sin City, 300 etc...


De totes maneres el cómic és molt recomenable. Jo m'ho he passat teta veient com tota una colla d'assassins es despedacen entre sí i veient com estem davant d'un cómic amoral ja que el que fan els protagonistes està malament, però en cap moment es posa en judici aquest fet. És així i així és com ha de ser, de fet són assassins sense pietat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Els dibuixos potser no acompanyen gaire al guió, però són suficients. si voleu passar una bona estona sentint paraulotes a dolor i veient sang ifetge per un tub.....aquest és el vostre cómic.