10.000..... mierdas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sembla mentida com encara avui en dia es puguin pelis d'aquest nivell....quina porqueria per favor!!!!!! Ni tan sols es salva com a peli de diumenge per la tarda per distreure't una estona mentre esperes que t'arribi el son esperat. És un continu de desproposits, puc entendre que sigui una llegenda i com a tal hi hagi moltes coses que no tinguin un rigor històric, però a mi el fet que em presentin un home prehistòric amb les seves rastes de lo més "cool", el seu afeitat de "cuidadosamente descuidado" i unes dents blanques com la neu doncs como que no..... a i que sapigueu que en aquella època ja es depilaven.....no si resultarà que ara els primers metrosexuales de los cojones ja els trobem retozando con los mamuts!!!!!!!!!!!!!!!


Però bé, tot això es podria suportar si com a mínim la història fos bona i estiguessis pendent del que passa a la pel.lícula....però per suposat això no és així. Els diàlegs semblen escrits per una persona que ha anat a cagar i li ha sortit la defecació per posar-la en el paper...és a dir són diàlegs de merda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Els personatges no tenen cap mena de carisma, això sí la noia és guapa però per això hi ha mil pel.lícules amb ties bones i que a sobra són bones pelis. Per un moment sembla una mena de barreja entre "En busca del fuego" i "Apocalipto".



No li arriba a la sola de la sabata ni a la segona, de manera que l'obra mestre de Annaud queda en una altra galaxia, de fet si les comparem amb "10.000 A.C." hauria d'estar a nivells de "Win Commander", és a dir que no se li pot dir ni pel.lícula, és un sucedani.
En la pel.lícula del director francès es representa de forma brutal com era la vida en aquells temps. Poder també hi ha errors històrics, per suposat, però com a mínim veus un treball darrera que et fa apreciar el film.


De veritat, si aprecieu el vostre temps no aneu a perdre'l...us arrepentireu molt!!! Per cert si podeu intenteu veure encara que sigui de lloguer o baixada d'internet l'escena amb el dientes de sable....no si ara resultarà que et pots fer amic d'un bitxo com aquell. Hay que joderse, "no me devores cuando te libere,eh!"..frase que li diu el fantàstic protagonista a la bèstia i com és de calaix el felí no li fa res, és més després el salva del pal "ya he cumplido chaval, te he seguido para pagar mi deuda y ahora ya está"...de veritat que és patètic.


No només això és patètic sino que els efectes especials no són ni bon tros res de l'altre món. Val, es veuen els mamuts i què?... en les pel.lícules de la Tierra Media surten el olifantes i estan molt millor fets!!!!!!!!!!...ademés hi ha decorats que són penosos!!!!!!!!!!!!!!!!!!... és a dir que ni tan sols pels efectes es salva..... lo dicho no val la pena perdre temps ni diners en aquestes coses.

3 comentaris:

Laura ha dit...

Això et passa per confiar en que les pelis amb números seran sempre com 300...per cert, quines hi ha més?
300, un dos tres responda otra vez!
mmm...
1984
1492
4 meses, 3 semanas, 2 días...

(ja sé que no tinc dret a dirigir-te la paraula perquè encara no he vist els 300 tíos buenos y penso que el Lobezno està massa cachas...:P)

muik*

Anònim ha dit...

ai Francesc, Francesc, fins i tot un freakie autèntic com tu ha de saber discriminar i seleccionar el que es posa davant els ulls.

wolvie ha dit...

tens tota la raó....vaig ser impacient i em deixar portar pels sentiments..... a veces el lado oscuro puede camuflarse y ser muy persuasivo...... pero luego se li veu el llautó.....QUINA MERDA DE PELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Per cert el dia 5 d'abril hi ha dinar, eh!!!!!!!!!!!!!!!!...jóvenes badawan ya sabéis que luna teneis que marcar en el mando de vuestro caza....las coordenadas ya las conocéis, justo detrás de Tatwin, a 6 flags de distancia....