Els principis sempre costen...

Sempre que un nou projecte es posa en marxa hi ha crítiques ferotges cap a ell, o bé elogis sense límits que al cap de poc es converteixen decepcionants il.lussions....
Fa poc van començar 2 col.leccions a Marvel que he decidit adquirir durant almenys 6 mesos per veure que tal van i després ja farem neteja o espai per posar els números que vindran.



La primera d'elles es "Thor", personatge que mai he seguit amb molta atenció, ni tan sols quan formava part dels Vengadores clàssics, però ara hi ha 2 raons importants per seguir-lo i són Stracinsky i McGuiness, guionista i dibuixant. El primer és una de les estrelles que s'ha confirmat com a nou pou sense fons per crear històries bones i que tinguin interès pel lector (només cal llegir la seva etapa amb Romita Jr. en The Amazing Spiderman).

La segona raò per comprar aquest còmic és el seu dibuixant que per mi ha donat amb un nou look força bo.
Segueixo pensant que potser seria hora de pensar si el casc, la capa i les botes stripper no necessàries encara pel personatge, però també s'ha de tenir en compte que és un Déu nòrdic i que en algo s'ha de notar això.

La segona de les col.leccions que esmentava abans és "Los Poderosos Vengadores"....aquesta em fa una mica més de por que l'anterior.



Brian Michael Bendis és el seu guionista i tan pot fer-nos algo increïble com algo increïblement dolent...... M'encanta en series com Daredevil quan estava acompanyat per Maleev, però per exemple amb "Los Nuevos Vengadores" per mi no ho ha fet bé..... tot i que diuen que ara està millor.

Jo vaig començar a comprar-la i em vaig fartar al cap de 8 números, per molt que aparegués el nostre estimat canadenc. Pel que fa als dibuixos Fran Cho si algo té és espectacularitat...en tot!!!!!! Quines paves per favor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Estan que te mueres!!!!!!!!!! Li seguirem donant "cancha" a veure que tal......




Veurem que tal evolucionen els pacients......

1 comentari:

elisewin ha dit...

Tens tota la raó...els prinicipis...i els finals, sempre costen:)
Per què no acceptem d'una vegada la metamorfosi de la matèria (d'efímera a mosquita)???
Què volem? que tot es quedi quiet? que res comenci ni res acabi???
Estem bojos?
he dit (amb el dit;)
*^*