Beowulf


Les pel.lícules de "espada y brujería" han passat a millor vida. Per molt que les adornin amb animació 3D, cossos esculturals, actors importants.... això ja no és el que era (no val la trilogía del anillo,eh!!!!). De fet la pel.lícula està molt ben feta, hi ha imatges realment espectaculars, moviments de càmera sorprenents... la tècnica diríem que no és el seu punt feble; però ai,ai,ai quan parlem del guió, aquí sí que trobem un punt feble o millor dit molts punts febles. Per començar cal estar sentint cada dos per tres la frase "Yo soy Beowulf!!!!" (que per cert millor en castellà que en anglès, com a mínim té una veu més típica d'heroi nórdic...), per favor quin malson, és que el tiu no para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hi ha fins hi tot tocs d'humor que si la pel.lícula no fos tan "cutre" en diàlegs farien gràcia....."no tiene berga ese monstruo!!!!!!!"...sí, sí...heu llegit bé...diuen la paraula "berga" en una peli d'animació que poden haver anat a veure-la nens i nenes!!!!!.... (per cert si la mireu en castellà pareu l'orella quan parla aquesta cosa horripilant que és Grendel, perquè vamos, l'entendrà sa mare perquè nosaltres no enteníem un pijo!!!!!!).
aaaaaaarrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fins hi tot hi ha insinuacions sexuals entre guerrers del nord i formoses femelles!!!!!... de fet només faltava que el tio tingués una escena sexual amb la senyoreta Jolie (que per cert és una passada com queda en 3D!!!!).



Com deia, el guió és bastant dolent i no perquè sigui una cosa simple, sino perquè les coses no estan ben lligades. A mi el fet que sigui una història sense pretencions i que busqui l'entreteniment sense cap altra fi ja m'està bé, però fem-ho bé que no m'agrada perdre el temps!!!!!!!!!!!!!!!!


Bueno, el senyor Zemeckis s'està endinsant en aquest món del 3D i cada vegada té una miqueta més de merda sobre...recordem Polar Express....tonelades i tonelades de sucre digitalitzat amb Tom Hanks de revisor de tren....clar que després la gent odia el Nadal!!