World War Hulk


Gran sorpresa és el que m'ha provocat aquesta macrosaga.....creia que Hulk era un personatge poc aprofitat perquè realment no hi havia res a aprofitar apart de HULK APLASTA!!!!!!.
Però res més lluny del que estic disfrutant amb aquest cómic, és la monda lironda!!!!! De fet la sagra que precedeix l'actual ja em va sorprendre (Planet Hulk), però no creia que un personatge que el millor que sap fer és convertir un edifici en canica pogués protagonitzar una macrosaga com aquesta i fer-la interessant.

De fet encara no s'ha acabat i estem en ple clímax de la saga, però si les coses no s'esgarren crec que pot haver-hi un final apoteósic, obviament no serà tan transcendental com Civil War però sí que pot marcar un petit punt d'inflexió en els personatges que hi surten. La motivació de la saga és ben senzilla, la venjança del "viejo piel verde" per la matança de la seva estimada reina i muller i el seu fill no nascut, a part dels mil.lions d'habitants del planeta (motivació senzilla per un personatge senzill). El que m'ha agradat és que realment s'ha demostrat que Hulk és el més poderós de tots els herois Marvel i això en part està bé i en part malament.

Es veu clarament que quan més fort més poderós tan se val que siguis extremadament intel.ligent i que uneixis inventina i tecnologia (Iron Man), quan se sent la paraula APLASTA pronunciada per un ésser de pell verda més val que les cames siguin les de Mercurio. Per una altra banda veus com el teu personatge preferit (en cas de què no sigui Hulk) és un papafrita perquè no li aguanta ni l'alè al gigante esmeralda.

Però bé apart d'això tot molt bé. Haig de dir però que en el còmic grapat surt una història de la saga i després una altra relacionada amb la saga peròque no ens explica com avança el tema, és una història com col.lateral i en algun número és algo taladro, doncs et repeteixen fins la sacietat lo del planeta i la reina i el fill i bla,bla,bla......
El dibuixant Romita Jr. per mi excel.lent en altres històries aquí no m'acaba de fer tant el pes, per Hulk no.... per spiderman el que vulguis però Hulk queda massa senzill i gens monstruós.....
En definitiva us aconsello que seguiu aquesta macrosaga sobretot si us agraden els cómics en què es junten de forma equilibrada "las horas de las tortas" i remordiments per accions passades.
P.D...el que sí és cert és que sembla que Hulk sigui el dolent de la peli i nada más lejos de la realidad...putos Il.luminatti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.D II......una pregunta, si el fill de Hulk ni tan sols neix perquè mor la reina i esposa de Hulk, com es poden treure de la màniga una col.lecció que és Skaar The son of Hulk????.....ami que me lo expliquen!!!!!!!