Al otro lado


Ja feia temps que volia veure el nou film de Fatih Akin, sobretot després d'haver gaudit amb "Contra la pared" tot i que això de gaudir és un dir ja que la pel.lícula és molt bona però és tan trista que no sé l'expressió passar-ho bé es podria aplicar.


En aquesta ocasió el director torna a unir els països que l'han vist créixer, Alemanya i Turquia. Personatges de totes dues nacionalitats que es troben i conviuen a vegades amb més èxit i a vegades en fracàs absolut. Però aquesta vegada el senyor Akin ens ha presentat una història amb una mica més de llum que l'anterior. També es basa en un fet dramàtic però té un altre caire. A més a més la pel.lícula és molt més lluminosa, no hi ha tanta foscor en les imatges.

Els personatges es creuen amb bastanta soltura sense que hi hagi res molt forçat i per tant et fa entrar molt més en la història doncs no trobes res impossible.
Tots els actors són excel.lents (per mi eh??!!), tots ells aporten el to que ha de tenir el personatge sense dramatitzacions excessives ni interpretacions poc expressives. Sempre predomina aquesta fusió de nacionalitats entre el personatges i les seves vivències, un noi alemany que busca la filla d'una dona turca que ha estat morta pel seu pare. Una estudiant alemanya de bona família que s'enamora de la filla turca. De fet la major part de coses que passen són desgràcies però aquest cop el director les tracta com amb esperança i te l'encomana doncs no veus un final trist i fosc si no un final emotiu.


Realment val molt la pena veure-la. De moment crec que és un director a tenir en compte i seguir-li la pista, tot i que "Cruzando el puente" em va fer perdre una mica les esperances de nou retrobades amb aquesta història.

1 comentari:

Jaume i Marta ha dit...

Volem una foto!!!! I la volem ja!!!!! Volem veure quina cara fa!!!!! Ens n'alegrem moltíssim, però...la volem conèixer!!!

petoooons!

marta (i jaume, l'home ocupat)