Jumper...


En aquesta vida hi ha moltes desgràcies i penes... doncs aquesta pel.lícula és una d'elles. Només diré que el film sobre Daredevil és La Dolce Vita en comparació a aquesta merda. Ni explicacions ni hòsties et donen per entendre el film però bé tampoc cal entendre gran cosa perquè no s'esforcen una puta merda en fer un guió mitjanament interessant. Jo crec que el guionista va vomitar el sopar i van dir... "hostia esto ya nos va bien, tropezones unidos por una especie de viscosidad asquerosa...genial ya tenemos peli!!!!".

No cal dir que el protagonista ho fa tan malament com pot, gran petjada va deixar fent d'Anakin...doncs sigue pisando fuerte chaval a ver si al final te hundes!!!!!!!!!!!!. No hi ha per on enganxar res, efectes especials copiats d'X-Men 2 (teleportacions de Rondador Nocturno) i tira que te va. No es preocupen de mantenir un mínim de misteri per tenir a l'espectador pendent del que passa a la pantalla.
La veritat és que hi ha un parell d'escenes d'acció força ben fetes però res més, i per veure escenes de teleportacions ben fetes només cal veure com Kurt Wagner intenta matar al president dels EEUU (X-Men 2).

Hi ha un punt interessant que és el fet que la mare del xavalin és de les dolentes, però ni això exploten...hay que joderse!!!!!!!!!!!!!!!!
però sense cap mena de dubte el millor és Samuel L. Jackson amb el cabell blanc.... impagable!!!!!!




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ufff. Buena caña por su parte. no diré yo que no se la merezca pero... tampoco es para tanto. Cosas peores se han visto. Digamos que tuvieron la idea de lo de las teleportaciones y... cumplieron con el expediente. Primera hora de postalitas (como molo que voy a Egipto, Londres y sitios guays cuando quiero) y luego acabar la película de la manera más airosa posible (y vamos, es imposible que Samuel L. Furia tuviese ni una mínima de oportunidad contra los jumpers)
Lo que me da grima es ese final abierto que parece estar gritando a gritos "Id a ver la peli y hacemos una trilogia"

wolvie ha dit...

....cierto!!!!!! Que miedo esa mierda de final!!!!!!!!!...ya me veo una trilogía en la que el señor Jackson irá cambiando el color del peluquín!!!!!!!!!!