MONSTRUOSO.....(Cloverfield)


Es va escapar de les cartelleres abans no em decidís anar-la a veure. Cubero i Nuriasis eren els principals propulsors per veure aquesta pel.lícula que balla entre un clàssic atac d'una bèstia gegantina (Godzilla) i aquesta nova (o millor dit seminova, que ja no és ni la primera ni segona ni última vegada que la veurem) manera de rodar en primera persona. Un personatge porta una càmera i ho veiem tot a través dels seus ulls.


Finalment ha caigut a les meves mans via DVD. Un dels atractius de la pel.lícula és la promoció que es va fer via internet, on la gent va començar a buscar imatges d'aquest nou film de monstres. Sobretot perquè un dels noms de l'equip de producció sobresortia sobre tots els altres J.J. Abrams (un dels creadors i guionistes de la série Lost). En aquest film no és que hagi brillat molt l'originalitat de la que tan es parla en la série mencionada.


Una història més que explicada en moltes altres ocasions i que no aporta res de nou però que entreté força. Uns efectes especials molt ben portats (només cal veure com vola i aterra el cap de l'estatua de la llibertat....) i un tempo molt ben pensat. El monstre no surt només començar el film, triga una estoneta i no ho fa de forma explícita ja que en un principi es veuen tot d'explosions però no se sap qui les causa. Quan ja se sap que és una bèstia enorme, aquesta no es veu clarament, només et deixen entreveure siluetes i imatges que no acabes de veure clares ja que són a través d'una càmera portàtil. Això em va agradar molt, doncs et quedes amb les ganes de veure bé el monstre fins gairebé el final.


El que no em va fer el pes del tot és la història. No expliquen res del monstre (això no em va molestar ja que per sentir una raò de lo més estúpida prefereixo no sentir res i fer-me jo mateix la meva pel.lícula). El que falla molt és el fet que el tiu porti la càmera engegada tota l'estona...hi ha situacions en què no té sentit que la porti i a més a més no es creu ningú que la porti tant de temps i no liri "pal carajo", molt poc creïble aquest punt.
Així i tot crec que és una pel.lícula que si ho vols passar bé i passar una estona en tensió és una bona elecció. Ja em direu.



1 comentari:

Jaume i Marta ha dit...

Aix, Cesc...com es nota que estàs enamorat! No són les lletres de la Coca-Cola, són les lletres del Cacaolat!
Apa, molts petonets per tu i per la Sandra!!!!!!!