Wanted the film


Ai, ai, ai.... per una banda encar estic flipant per les escenes d'acció, molt ben rodades i realment espectaculars. Crec que es podria dir que copsen bastant l'esperit del film, accions impossibles per qualsevol home o dona normals, només a l'abast dels millors assassins del món. Un ritme força bo, sempre hi ha coses espectaculars que veure en aquest film, que si fer palanca amb la part davantera d'un cotxe, que si donar una tombarella per l'aire amb un cotxe mentre dispares per la finestra.... i com no, donar efecte a les bales!!!!!!!!!... sí, sí, donar efecte a les bales.

No puc dir res més que com a peli d'acció és força entretinguda i et manté enganxat a la butaca a veure quina se'n pesquen per fer-ho cada vegada més increïble.


Però ara ve la part negativa... no era una adaptació del cómic "Wanted"?... una adaptació no és agafar el cómic i passar-lo a la pantalla de la forma més digne possible?.... doncs senores i senyors en aquest apartat els haig de posar un suspens com una catedral. S'han carregat la motivació del cómic!!!!!!!!.....

En la novela gràfica els supercriminals dominen el món després d'haver acabat amb tots els superherois i han aconseguit borrar la gran batalla de la memòria de tothom. D'aquesta manera gobernen en les ombres assassinant a qui volen, violant a qui els ve de gust.... és a dir que són els putos amos!!!!!!!

No tenen cap mena de moral, bé potser una miqueta però és gairebé invisible. En la pel.lícula resulta que són una mena de secta fundada fa no sé quants segles i que van matant a la gent per mantenir un equilibri i que el caos no predomini. És a dir que són assassins bons i que tot ho fan pel bé de la societat.... quina estafa!!!!!!. Però el millor de tot és el "telar mágico" que es treuen de la màniga... per l'amor de Déu quina llufa més gran!!!!!!! Ara resulta que és Déu qui els diu qui ha de morir i ells són enviats de la justícia divina?.....(un moment que vomito!!!!).


Veia a més a més que la temàtica de la mort del pare es complia, però va i resulta que ni això és com el cómic, també han de retocar aquest esdeveniment tan important i que al cap i a la fi és el fil conductor del cómic.

Bé com deia abans és una bona peli d'acció però una péssima adaptació del cómic, és que no és ni adaptació, han agafat els personatges i han fet una peli basant-se en el que més els agradava d'ells. El que més em fot és que Mark Millar i J.G.Jones els ha agradat la pel.lícula i que ja tenen en projecte la segona part.....ara potser enlloc d'un "telar mágico" hi ha un sistema de conèixer la voluntat divina a partir dels cromos que surten a les bosses de patates.......