Are you a rocknrolla?


Nova proposta de Guy Ritchie (marit de la incombustible Madonna) que es va passar ahir al festival de Sitges. Dic nova proposta perquè és la nova pel.lícula del director, però no podríem parlar de nova proposta en quant a originalitat entre els seus films, ja que és más de lo mismo de Lock & Stock i Snatch.... (res a veure per sort amb Barridos por la Marea i tocant de canto amb Revolver).


Però per mi no hi ha cap problema en què vagi fent coses així mentre vagin sent totes entretingudes. En aquesta ocasió ens parla de Rockonrolla... no és cap grup musical, ni estil nou de música, ni una forma de vestir, ni uns famosos especials..... com es diu a la peli un rockonrolla vol tot el puto pack!!!!!!!
De fet el seu nou treball és una pel.lícula sobre Sherlock Holmes amb Robert Downey Jr. de protagonista que té molt bona pinta i que no crec que segueixi els pasos de les anteriors o potser sí... però serà un bon rassant per veure si aquest director és vàl.lid pel cinema en general o només és capaç de fer un estil. De fet està tan convençut de l'èxit de Rockonrolla que ja està pensant-se la segona part i fins hi tot t'ho diu al final de la pel.lícula.


Bé, aquesta història té lloc a Londres i com sempre hi ha una sèrie de personatges amb les seves històries que acaben convergint totes elles al final. Aquesta vegada no hi ha una explosió tan bèstia de situacions extraordinàries, amb tacos i violència per un tub; l'esperit hi és però és com si hagués crescut una mica i no fos una peli tan adol.lescent. De totes maneres els personatges estan molt aconseguits, tots ells.... i mireu si l'Archy no us recorda a Andy Garcia..... en aspecte, eh!!!!!!!!!!??????
Una pel.lícula molt entretinguda amb una estètica londinenca total i amb el segell inequívoc del senyor Ritchie (que no únic!!). Aneu i disfruteu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei noi
i això ja s'ha estrenat, encara no... que perdut que vaig!

wolvie ha dit...

Sitges va ser on la vaig veure.....No sé quan l'estrenen aquí però no crec que triguin gaire!!!!!!!!...recomenada,eh!!!!!!