Iron Man (animated)


Pel.lícules de superherois a dolor!!!!!!! De no tenir-ne cap per veure de sobte sembla que hagi de ser obligat fer-les.. per una banda de puta mare, però per una altra ens exposem a grotesques adaptacions del pal Daredevil amb un Ben Affleck que fa vergonya aliena, una merda com Los 4 Fantásticos que fa vomitera i moltes altres de "cuyos títulos no quiero acordarme...".
En aquest cas han arribat una tongada força interessant i que anirem comentant de mica en mica. Són pelis d'animació sobre alguns personatges de la Marvel que, normalment, han tingut una adptació en carn i ossos anteriorment. En algunes ocasions no com ara Dr. Strange o Thor o The Ultimates, però que si tot vabé en breu les tindran.


Fa poc vaig poder veure Iron Man (animació). Doncs que voleu que us digui... doncs que no està gens malament!!!!!!!... Veiem les característiques més típiques de Tony Stark (un empresari amb éxit, amb certa tendència a la beguda, solter amb éxit.... també s'inclouen personatges com el seu pare, que encara és el propietari d'empreses Stark i en Jarvis inseparable majordom del protagonista. Una excavació a la Xina patrocinada per Stark ha donat amb unes restes mil.lenàries d'un emperador terrorífic, molta gent no està d'acord en aflorar a la superfície les esmentades restes per por a que l'emperador recobri la vida i ofegui al món en una era de foscor.

Com no aquestes restes acabant apareixent i un mal suprem vol dominar la terra, però Iron Man s'interposarà en els seus plans. Criatures mitològiques i artilugis de lo més moderns seran els protagonistes de les lluites.
Una història que no és de lo millor que podrien haver fet però compleix les aspestatives dins de l'univers Marvel. tony Stark és encara molt jove però ja està treballant en un projecte personal que per suposat és l'armadura vermella i daurada del nostre "vengador dorado". Aventures animades que no tene una qualitat extrema però que donen "el pego" i et fan passar una bona estona. Sembla que tindrà continuïtat, a veure que mostren i esperem que treure el suc d'aquest personatge no sigui malmetre'l fins que fagi vergonya veure les pel.lícules.....

1 comentari:

Anònim ha dit...

No he tenido el gusto pero recomiendo, por si se te pasó la versión en imagen real del vengador dorado. Con Downey Jr. clavando al personaje, entendiendo quién es Iron Man y visualmente la película más disfrutable de Marvel, con un post-titulos legendario para todos los marvel Zombies. Una buena muestra de lo que deben ser las pelis marvel (y no lo que se venía haciendo)