Hulk vs.


Nova pel.lícula d'animació de la factoria Marvel. Sembla que s'estan posant les piles aquesta gent!!!!!!. De fet estem davant d'un 2x1, en el DVD hi ha dos films de curta durada (al voltant dels 30 minuts) en els quals es mostren les lluites entre Hulk i dos poderosos personatges amb projectes propis de saltar a la gran pantalla en breu.

D'aquí poc estrenen "X-Men Origin: Wolverine" i cap al 2010 estrenaran una aventura de Thor dirigida per.... Kenneth Branagh!!!!!!!!!!! Sí, Sí ho heu llegit bé... quina por un Thor recitant Shakespeare!!!!!!.... "dios nos coja confesados". A més a més ja està en projecte de llançament un videojoc de la pel.lícula del mutant de les garres d'adamantium, presuposo que també li arribarà l'hora al Déu d'Asgard en breu.
Pel que fa a les dues pe´l.lícules d'animació són entretingudes, res més. No són una meravella ni res que s'hagi de tenir perquè si no deixes de ser persona; són dues aventures en les que els personatges protagonistes bàsicvament es foten de pinyos sense parar, es busca una excusa i "venga vamos pa'llá".
En la primera "Hulk v. Wolverine", l'ex-integrant del projecte ARMA-X és cridat per l'exèrcit canadenc per parar una bèstia que ha creuat la frontera dels EEUU cap a Canadà i està sembrant destrucció per allà on passa. Però el que no tenen en compte és que els agents del Departamento H (Dientes de Sable, Omega Rojo, Dama Mortal, Deadpool) també estan buscant al goliat esmeralda per integrar-lo en el projecte Arma-X. Per tant el pelut mutant dels X-Men haurà d'enfrontar-se a la fúria de Hulk i a les "artimañas" dels seus excompanys.


Està bastant ben contextualitzada i també fa un petit "guiño" a X-23 la pseudo Lobezno que ha creat Arma-X per acabar amb Logan. El guió no és una meravella, de fet tot són crits perquè Hulk no és un gran conversador i Logan quan s'enrabia tampoc és molt ampli de vocabulari.



Pel que fa a la segona de les pel.lícules incloses en el DVD és una mica més fluixa i no és perquè a mi m'agradi més el Lobezno que a un tonto un caramel, bàsicament perquè es foten d'hòsties durant bastanta estona sense ton ni son. resulta que el fantàstic mig germà de Thor, el Déu de les mentides Loki segresta a Bruce Banner per controlar la bèstia parda de Hulk i així poder lluitar cos a cos contra el seu germà. A partir d'aquí pinyos a dolor i un final no molt currat. No exploten gaire la relació que hi ha entre dos Vengadores que van compartir equip. Només hi ha un moment en què Thor crida pel nom de Banner a la bèstia i com que veu que no respon doncs a martillazo te crió.



En definitiva, com ja he dit abans un entreteniment lleuger... només que fa gràcia veure els teus personatges en moviment.