CAPTAIN AMERICA: Reborn


A la playaaaaa!!!!!!!!!!.... ja n'hi ha prou d'aquest color!!!!! Sempre fan el mateix, tothom a ressucitar, com si això fos lo més normal del món.... sí, sí, sí, ja sé que estic parlant d'un món on hi ha tius que volen, altres que es penjen de les pareds, d'altres que tenen garres a les mans..... però és que tot a de tenir un límit senyors!!!!!!!!!!!

Jo vaig ser el primer que va aplaudir la mort del Capitan América al final de la Civil War, però no per una animadversiò al personatge si no pel que això suposava a l'univers Marvel. La icona principal d'aquest món era assassinada per una franctirador, de la manera més bruta i cobarda que es pot fer (jo vaig veure una clara clocada d'ull a un passatge de la història americana.... JFK???).


El personatge americà per excel.lència era eliminat per la seva pròpia gent per oposar-se a les idees de control del govern. Un decissió molt valenta per part de Brubaker i al mateix temps necessària per acabar amb un fil argumental que s'anunciava com quelcom que faria trontollar la casa de les idees..... i així va ser. Fins aquí tot bé.



Steve Rogers era assassinat però la figura del "centinela de la libertad" no podia morir i per tant un subtitut molt proper a ell va ser l'encarregat de carregar amb el seu escut a les esquenes i tirar endavant la lluita pel somni americà. El Soldado de Invierno es feia càrreg de tan faixuga missió. Nou uniforme, nova mentalitat... fins aquí tot bé.





Però com sempre han fet aquesta gent, ja tenien la cagada al cap!!!!!!!!!!.... doncs sí perquè, encara que pensava que aquest cop no passaria, ja estaven tramant la tornada, el renaixement, la reaparició..... d'Steve Rogers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... sí, sí ho heu llegit bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I per aquesta raó ha aparegut a les botigues el volum Capitán América: RENACIMIENTO. Brubaker y Bryan Hitch els encarregats d'aquesta acció divina. Grans artistes pel que havia de ser un dels moments claus de l'any.... quina merdaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haig de dir abans que res que sóc fan de guionista i dibuixant, els trobo genials i amb una gran creativitat, però hi ha feines que no poden ser bones encara que posis a treballar a aquestes dues estrelles. No entenc perquè aquest desfici a ressucitar personatges que han mort i que han fet d'això, un punt i apart en el món en el que viuen.



Però és que a sobra, com torna és ja per riure i no echar gota!!!!!!... ara resulta que Sharon Carter li dispara amb una pistola que no és una pistola de veritat, era una arma amb uns marcadors espai-temporals que permetien a Cráneo Rojo i Doctor Muerte tornar a portar a la vida a Steve Rogers i que el maquievèlic Cráneo pugui introduir-se en el seu cos. Bé vergonyós pel meu gust!!!!!!!!!!!!!

Bé, un cómic que pel meu gust és una presa de pel... no és res més que una enganyifa per recaptar més diners i remoure un univers que s'havia quedat estancat amb el Dark Reign.... una saga argumental amb la que tenia certes esperances i que ha decepcionat.