Cirque du Freak: Vampire's Assistant


Pel.lícula basada en una série de llibres de Darren Shan que engloben la trilogia "the Vampire's blood" i que es titulen "El tenebroso Cirque du Freak", "El asistente del vampiro" i "Túneles de sangre". Està dirigida i guionitzada per Paul Weitz (altres treballs seus són American Pie i la tercera entrega de los padres de ella). És una pel.lícula sense pretencions, molt senzilla en el seu plantejament i que no aporta moltes novetats però que sense cap mena de dubte es pot convertir en una d'aquelles franquícies que et fan passar una bona estona assegut a la butaca del cine menjant palmites, perquè no ens enganyem.... no és res més que això, una pel.lícula d'entreteniment.

Dos amics de l'ànima molt diferents entre ells, van a veure un espectacle del Cirque du Freaks que arriba la seu poble i allà és on comencen les seves peripècies. Descobreixen que hi ha vampirs entre ells i que no tots el vampirs són iguals. El nostre protagonista (Darren) i el seu amic (Steven) descobriran que la seva amistat potser no és tan profunda com ells pensen. Un munt de freaks es passegen per la pantalla mostrant-nos una comunitat molt unida i neutral davant un conflicte que en aquests moments penja d'un fil molt débil.... una guerra entre vampirs.

Quin bàndol agafaran? podran mantenir la seva a mistat intacta?.....

Un gran divertiment que no fa por, per tant és una pel.lícula que poden veure nens i nenes (tampoc porteu als més menuts, eh??!!!) i que de ben segur pot aficionar a la lectura de la resta de llibres que composen aquesta saga del Cirque du Freak.

Molt aconsellable per passar l'estona i divertir-se, allunyeu-vos aquells que estiguin pendents de veure quelcom de nou i que s'esperen pel.lícules de molt contingut filosòfic encara que vagin a veure un capítol de Scooby Doo.

1 comentari:

Sand ha dit...

Jo m'ho vaig passar bé i crec que els llibres també deuen valer la pena :)