DARK AVENGERS






Nova saga contextualitzada dins de Dark Reign, l'época on Normand Osborn és l'home més important dels E.E.U.U i fa i desfà segons a ell li convé. Desprès de què Osborn apareguès com el salvador de la humanitat matant a la reina dels skrulls, la seva popularitat va crèixer de forma proporcional a la impopularitat de Tony Stark. Incomprensiblement les autoritats americanes van decidir retirar la confiança que havien dipositat sobre els hombros de Stark i passar-la als de l'antic Duende Verde.



Per suposat Osborn va veure una oportunitat primordial d'aconseguir el que no havia pogut tenir com a Duende Verde i va començar a desplegar una sèrie d'accions per poder controlar tot el que passava. Forma el Cónclave (Namor, el Encapuchado, Dr. Muerte, Emma Frost, Loki i el propi Osborn) per poder tenir un control dels éssers superpoderosos criminals. Elimina SHIELD per formar la seva pròpia organització de seguretat que es diu HAMMER i el millor de tot, el que m'ha agradat molt... forma el seu propi equip de Vengadores.... els Dark Avengers.



Aquest toc d'efecte l'he trobat molt encertat per part del senyor Bendis. Ja que Osborn vol controlar la comunitat criminal amb superpoders, per què no controlar el panorama superheròic?... doncs aquí és on apareixen els Dark Avengers. Bullseye, Veneno, Daken, Ares, Vigía, Piedra Lunar i el propi Osborn; tot de supercriminals enmascarats d'herois llegendaris. Ares i Vigía són membres antics del Vengadores que per la seva inestabilitat mental són enganyats per Osborn per seguir les seves ordres i la resta ja ho estaven en els Thunderbolts d'Osborn. Els verdaders Avengers estan indignats i revelen la identitat dels Dark Avengers en públic (Ronin via T.V) i ja està la controvèrsia servida.

Bendis i Deodato Jr. encerten en l'enfoc d'aquesta sèrie on ens mostren les baralles internes dels seus membres i les cabrioles que ha de fer Osborn per mantenir-los a ratlla. Una série molt recomenable per entretenir-nos mentre esperem noves sagues i la caiguda d'Osborn i retorn de Furia.... i si no, tiempo al tiempo!!!!!!!!!!!!