AFRO SAMURAI The Animated Serie





Estètica excel.lent, samurais, katanes, hip-hop.... que més em podien donar per caure a la xarxa d'aquesta sèrie de dibuixos?... Aquest personatge tan cariscàmtic ja em cridava l'atenció de feia temps però mai m'havia proposat donar un pas endavant i endinsar-me en el món del "número 2".


En aquest univers on conviuen samurais i telèfons móbils, pistoles automàtiques i aquells fussells que funcionaven amb "mecha"..... hi ha dues cintes que identifiquen els 2 guerrers més poderoso del món. Un és el "número 1" i l'altre el "número 2". El 2 és l'únic que pot desafiar a l'1 per ostentar la primera posició, cosa que provoca una espiral de violència entre tots els assassins del món per poder obtenir la cinta del "número 2" i així tenir possibilitats de ser l'1.



El nostre personatge és fill del samurai "número 1" i un funest dia de matinada el seu pare és mort per un home horripilant que lluita amb pistoles de cowboy enlloc de katanes. Li diu que l'esperarà i li llança el cap de son pare als peus, des d'aquell moment ja saps de què anirà la sèrie... no té cap misteri.


A partir d'aquell moment tot és el viatge de l'Afro Samuari fins que troba l'assassí de son pare i lluita contra ell. Ja he comentat que la història no és gens original ni ens aporta res de nou, però l'estètica és tan xula que és difícil no admirar l'animació dels personatges. A més a més tenim a Samuel L. Jackson com a portaveu de la sèrie i GZA com a creador de la banda sonora. La violència de la sèrie no és res de l'altre món però sí és tan violenta com t'esperes.

La sèrie té nomès 5 capítols (el millor dels quals és el 4) i també s'ha estrenat una pel.lícula d'animació Afro Samuari: Ressurrection.