Saga UTOPIA the first strike....


Bé, comença aquest mes d'abril la saga que uneix els Dark Avengers amb la Patrulla-X, una saga petita, de nomès 6 números repartits entre les col.leccions mutants (Patrulla-X, X-men Legado) i Dark Avengers.
No sé ben bé com sortirà aquest petit crossover entre mutants i els vengadores gobernamentals d'Osborn. Tota l'acció es situa desprès de l'elecció de Cíclope de posar la residència dels mutants a la ciutat de San Francisco, caracteritzada sempre per la seva tolerància. Sembla que aquesta nova ubicació és la millor elecció que han pogut fer... però no sempre tot és de color de rosa i menys pel que fa als mutants. La coalició "Humanidad ahora" no donen descans als pocs mutants que queden i han portat una proposta de llei al senat on es demana que tots els mutants s'han de sotmetre a un tractament genètic on s'elimini el gen-X.


Arriben en manifestació als carrers de San Francisco i es troben cara a cara amb l'objectiu de les seves queixes. La crispació és evident.... hi ha aderulls i apareix en escena Norman Osborn... hi haurà més alderulls? Prendrà part el seu grup de Vengadores?..... això és el que ens mostrarà aquest crossover..... ja veurem a veure que passa.