METRO 2033







He hagut de prioritzar, tal i com va dir el senyor aB... i el primer que ha entrat a casa ha estat METRO 2033. Per què?... doncs en primer lloc perquè és un shooter (génere que m'encanta) i en segon lloc no tenia on-line... a veure.... les últimes adquisicions han estat shooters amb on-line i desprès de provar-los no hi ha hagut ous de tornar a jugar off-line..... Per tant volia un shooter en el que nomès poguès jugar off-line i que les crítiques fossin bones per no cagar-me en tot. De moment no hi ha res molt dolent i sí algunes coses bastant bones.


La història no és molt original (però avui en dia que hi ha d'original?), desprès d'un cataclisme nuclear la població moscovita es trasllada als túnels del metro per poder sobreviure al ferd etern. Però en aquells túnels no estaran sols......
L'ambientació és impressionant, m'encanta i aconsegueixes ficar-te molt en la història i angoixa del personatge. El que també és cert és que els gràfics no són molt "àgils".. què vull dir amb això?... doncs molt senzill, que no tenen la fluidesa d'altres shooters com ara COD o MW. No és que siguin gràfics dolents, però no tene la fluidesa que presenten aquests 2 grans reis dels shooters (per mi els reis sense cap dubte).



Les armes que haurem d'utilitzar estan molt bé perquè són de fabricació cassolana és a dir, que no són les armes de màxima precissió que ens podríem esperar, no tene tant dany sobre l'objectiu.... trobo que està molt ben pensat (tot i que no és el primer joc on podem veure això, ja es podia veure a Fallout 3).
Monstres i humans són els enemics a qui t'has enfrontar i amb poques amistats a les que recórrer..... de moment m'ho estic passant molt bé, veurem que passa a mesura que avança el joc.




El que també veurem és com està el llibre en el que es basa el joc, un llibre que porta el mateix títol que el joc i que ara l'autor ha tret una segona part... METRO 2034 (títol currat a base de bé, eh???!!!). espero que caigui per Sant Jordi o ben aviat!!!!!!!!!!!!