Space Hulk





Grande, grande y más!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! El senyor aB i jo ens vam comprar el joc Space Hulk de Warhammer 40.000 mentre perfilem els nostres respectius exèrcits. Com que encara no podíem fer batalles la millor manera de "matar el gusanillo" er aquesta... i quina gran decisió!!!!!! El joc és de taulell i consisteix en l'arribada d'una companyia d'exterminadors a una nau envaïda per alienígenes. La companyia d'exterminadors pertany a la legió de "Los Ángeles Sangrientos" i les figures són excel.lents (l'únic dolent és que no estan pintades com es mostra a continuació, nomès estan de color vermell i blau els Genestallers).





La manera de jugar és força bona i d'ambientació és excel.lent. Els aliens no tenen limitació temporal però els Astartes tenen una limitació degut a la pressió d'entrar en una nau infestada d'aliens. Hi ha molts personatges d'Ángeles sangrientos, un sargento, un bibliotecario, un amb garres d'energia, lanzallamas, bólters de asalto.......

Hi ha diverses missions i el taulell canvia depenent de l'aventura escollida, de la mateixa manera que els marines especials escollits per protagonitzar-la. En definitiva un gran joc que ens ha fet passar (i lo que le queda!!!) grans moments de tensió, violència i terror post apocalíptic.

1 comentari:

Richard Fernández ha dit...

La veritat que el joc és bonissim i és una gran alternativa a la pintura de miniatures!!!

Això sí, el rellotge encara en el seu plastiquet, ben maco...