Weapon X: First Class






Ens trobem davant d'un còmic que repassa el que ja ha estat més que repassat, un dels temes més enriquidors i que més històries a portat als còmics de la Marvel, un tema que tenia molta gràcia al principi però que de tant utilitzar-lo ha perdut frescor i garra (mai millor dit).... estic parlant de la memòria del retaco canadiense.... Lobezno. Per enéssima vegada tornem a trobar-nos am`b algú que decideix que encara li pot treure més suc a algo que ja està més sec que les sorres del Sàhara. però ahí està... con dos cojones.....
La veritat haig de dir que no m'ho he passat malament llegint aquest volum. Consta com de dues parts, la primera ens endinsem en els records del mutant d'adamantium mitjançant un viatge psíquic a la ment de Logan amb l'ajuda del profe Charles. Sumerak, guionista de la saga, ens endinsa en la ment del canadenc i allà amb l'ajuda de Chuck intenten reconstruir els records desordenats i esborrats del mutant de les 3 garres.




Clar, el problema és que tot el que t'ensenyen ja ho saps, ho has vist 3 o 4 vegades en altres històries i per tant la lectura va perdent emoció a mesura que vas deixant enrera les vinyetes. Quina és l'única cosa que et fa aguantar i no tirar el còmic per la finestra?... doncs els dibuixos!!!!!!... almenys a mi....Robinson m'ha encantat!!!... una barreja entre Bachalo, Ramos i Kieth.... m'ha sorprès moltíssim!!!!!!!!!!!


La segona part del volum és relleno... i no un relleno qualsevol... un relleno de lo pitjoret que he llegit!!!!!!!!... tres històries de tres acompanyants de Logan en el projecte Arma X. La història de Dientes de Sable haig de reconèixer que no està gens malament, fa molta gràcia i és curiós com un personatge important dels X-Men té un primer contacte amb l'arxienemic del canadenc.




Les altres dues històries són de Masacre i Gámbito.... a quina més dolenta!!!!!!!!!.... no entenc aquest humor de Deadpool... és cutre, sense imaginació, previsible.... fatal... i que dir d'un Gámbito que sembla una adolescent?... prefereixo no dir res més.

Conclusió final... doncs que no val la pena que et gastis els diners en aquest volum, nomès si ets seguidor aferrissat d'en Logan. És un volum que passarà amb més pena que glòria.