Incognito








Brutal!!!!!!!!! M'ha encantat. Quan em vaig comprar el còmic que ara comentaré pensava que seria una altra cosa. Sí, és veritat que sabia que tindria un toc d'història negra però pensava que els personatges serien diferents.


De fet aquest còmic ens presenta a Zack Aniquilante, un ex criminal que tenia un germà bessò amb el qual feien les mil i una malifetes a les ordres de Muerte Negra. Però no tot és sempre meravellòs i desprès de la mort de son germà, Zack és enxampat pel SOE (un grup especial de la policia per lluitar contra els criminals superpoderosos). Aconsegueix fer un tracte i engarjolen a l'arxicriminal del moment... Muerte Negra és tancat a una pressò especialitzada.



La vida d'en Zack cau en una rutina i un agobio mundial que el porta a prendre unes drogues amb conseqüències inesperades. A partir d'aquell moment traïcions, antics amors, morts, germans oblidats...... Una història que t'enganxa, potser no et fa llegir de forma ferotge el còmic però si que et deixa un run-run a la panxa que no pots deixar de pensar en el que està passant a ala vida de Zacl Aniquilante.


Sean Philips acompanya de forma excel.lent el guió de Brubaker. Dibuixos bruts i foscos per una història on la brutícia humana surt a la superfície. Sense cap mena de dubte molt millor que la saga de Criminal, creada pels mateixos autors.
Per cert, la FOX ha comprat els drets del còmic per passar-lo a la gran pantalla. A veure que en surt de tot això.