Amerrika





Pel.lícula que volia veure a Sitges i que per horaris no vaig poder. En principi pensava que es tractava d'una comèdia, una de social i amb contingut però comèdia al cap i a la fi. Però res més lluny de la realitat. Drama que no acaba de ser "potent", i amb això em refereixo a què podria passar per una pel.lícula que intenta explicar un problema social sense presentar-lo com a problem, si no com a algo no tan greu.... no sé ben bé si m'explico.

Aquesta pel.lícula ens explica com una mare amb el seu fill viatge a Estats Units per intentar reiniciar la seva vida desprès del divorci amb el seu marit i la mala situació que viu Palestina. Uns familiars seus l'esperen per donar-li la benvinguda i ajudar-la a tirar endavant. No té res d'especial aquesta temàtica i continua sense res especial fins al final, ja que els personatges que es presenten són molt tópics... els típics adolescents intol.lerants, el fill que de sobte es torna violent (només desprès de fumar-se uns porros, cosa de 2 horetes més o menys...), el professor d'escola exemplar que és jueu i aboga per un mix de cultures...... En definitiva que no ens explica res de nou i potser això no és greu si ho expliques bé o com a mínim d'una forma que arribis a implicar-te amb els personatges.

Pel meu gust és una història que no acaba d'entrar... queda com una anècdota.. fluixeta... com si es volguès tenir al món en cotonets.

Tràiler: www.youtube.com/watch?v=8qNj2f82JNM