Ultimate Spiderman...after Ultimatum





Joder... són uns cabrons!!!!!!!! M'han venut la moto totalment, segons les propagandes aquest Spider,man era nou.. i no nomès em refereixo a la col.lecció sino que fins hi tot havia llegit "un nuevo Spiderman"!!!!!!... y nada más lejos de la realidad!!!!!!!!!!!

Sembla mentida que encara pugui arribar a caure en aquests paranys... a més a més Spiderman ja és la segona vegada que me la fot, la primera amb la merda aquesta del "Brand new day" i la segona amb aquesta teórica ultramegarenovació del personatge. En aquest cas sembla ser que desprès d'Ultimatum el senyor Peter Parker es salva quan tothom creia que l'havia palmat...

Joder es salva Peter Parker i mort Logan???... quina merda és aquesta!!!!!!!!! A més a més començo a estar fart de l'eterna juventut d'aquest personatge. M'encantava quan Stracinsky i Romita l'havien agafat i ja era un jove una mica més madur, fora de l'institut, amb una feina.... ara una altra vegada a l'institut (tot i que en la línia Ultimate sempre ho ha estat).

Està molt bé això que volen fer d'agafar nous lectors i més joves posant els personatges envoltats dels temps que corren... però ja prou de fer anar amunt i avall al trepamuros.
I espera't que en breu arriben Ultimate Comixs.... i por em fan coses que he vist com ara un nano rosset i amb pinta adol.lescent... i tres garres!!!!!!!!!!!!... i para más inri metàl.liques!!!!!!!!.... on anirem a parar!!!!!!!!!!!!!!...

P.D... i començo a estar una mica fins els ous d'aquest estil neomanga de merda!!!!... tu creus el cap de pilota de ping-pong que té Spidey!!!!!!!!!... vergonyòs!!!!!!!!!!!!!!!!!