Un ciudadano ejemplar





Bueno, bueno, bueno.... Tampoc li anàvem a demanar gran cosa, no? Són aquestes típiques pel.lícules de les que millor no esperis gran cosa o pots sortir del cine amb una mala llet acumulada important. Els actors Butler i Foxx són el màxim reclam... i poqueta cosa crec que pot aportar Foxx. Aquest actor, sobrevalorat en excés, no aporta credibilitat en cap moment a la història o històries en les que participa. Nomès a "Collateral" em va agradar. Respecte al rei d'Esparta cada vegada decau més, aquest home que havia protagonitzat a Leónidas i un gàngster de poca monta a "Rockonrolla" de forma excel.lent, està baixant enteros.... Però no nomès per aquesta peli, nomès cal veure les pel.lícules nyonyes que ha fet últimament.....aaaaaarrrrgggggghhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bé, la trama de la pel.lícula és la més vella del món... la venjança. Un marit que buscar matar a tots els implicats en el judici dels assassins de la seva muller i la seva filla. El més destacable de tot és que veus com es va carregant a la gent i ell està tancat a la presó. És l'única cosa que fa interessant la pel.lícula, l'únic argument que fa visible la pel.lícula fins al final.

Però com sempre, o com a mínim en la majoria d'ocasions, l'explicació de tal misteri resulta ser força ridícula. Si teniu altres opcions no dubteu en escollir-les abans de veure aquest film.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=Ymy850IJMTk