Valhalla Rising









No sé que dir.... és una pel.lícula lenta, amb poc diàleg i amb una aire a interpretació de teatre (no per part de tots els actors). Un home és utilitzat com a lluitador per guanyar diners fins que s'escapa. És difícil de dir d'on ve, que vol i com se diu ja que no parla.


S'embarca amb uns individus que li asseguren ser cristians (per si no ho havia dit estem en l'època dels vikings.... així ens situem) i que van a Terra Santa per reconquerir-la en nom de nostro Senyor. Són guerrers de Déu. Arriben a un lloc que per suposat no és la Terra Santa que esperaríem... i a partir de llavors comença una successió de morts i coses que no acabo d'entendre. No la considero com ua pel.lícula de por, ni tan sols fantàstica. Més aviat és existencial, amb un missatge que els seu autor a volgut donar i que jo no he sabut entendre.

La veritat és que no sé ven bé que dir d'aquesta pel.lícula. A priori li tenia moltes ganes, de fet volia assistir al seu pase del festival de Sitges però no vaig poder... i sort!!!!!... arribo a pagar 10 euros per aquesta història i em penjo allà mateix!!!!!! És una pel.lícula que t'ha d'entrar molt i molt bé i que has d'interpretar de forma excel.lent. Jo no he sabut fer cap de les dues coses.