THE CRAZIES








Típica película de género.... així és com la batejaria Agustin aquest film de terror que és un remake d'una obra de Romero. Es tracta de l'accident que pateix un avió militar quan sobrevola una típica població interior nord americana. Per suposat aquest avió no transporta nomès els pilots, una substància tóxica està en els dipòsits del transport militar.

A partir del moment en què té lloc l'accident, coses estranyes comencen a passar en el poble. Comportaments estranys, situacions difícils i sense explicació, assassinats sense remordiments.... típic plantejament dels 70-80. L'exèrcit entra en escena i el sheriff del poble comença una aferrissada fugida per escapar de les mans hipócrites de l'exèrcit del seu país.
No és una gran pel.lícula, ni tampoc les interpretacions et deixan sense alè, però si que t'asegura una bona estona. No far por, ni tan sols et genera engoixa perquè totes les escenes estan més que trillades i ja saps el que passarà, però tot i així no t'ho passes malament.

Abusa massa de la salvació en l'últim segon dels personatges i del susto típic i tópic. Potser no val l'entrada d'un cap de setmana, però sense cap mena de dubte val un dia de l'espectador.



Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=lEMZwQulT1Q