30 Días de Noche: Eben & Stella


No sé si aquest serà l'últim número d'aquesta saga però pel bé de la pròpia ho intentaria. No vull dir que sigui una mala sèrie ni molt menys!!!!!!!!!!.... he llegit històries que m'han encantat i les he disfrutat moltíssim, però també he pensat que havia tirat els diners al comprar alguns volums.
En aquest nou volum de la saga tornem a tenir de protagonistes els iniciadors de la saga, els dos oficials de la llei que s'enfronten als vampirs a un petit poble d'Alaska. Barrow pateix 30 dies d'obscuritat absoluta i això ho aprofiten els vampirs per atacar la seva població. El resultat final és l'expulsió dels vampirs aun alt preu, la mort de garirebé tots els habitants del poble i el sacrifici d'Eben (el sheriff local) que es transforma en vampir per salvar la seva estimada i el poble.

La seva muller (Stella) busca venjança i explicar al món què és el que ha passat al seu poble, per això escriu un llibre on explica tots els fets. Per suposat ningú la creu però els vampirs comencen a estar intranquils i la persegueixen i volen eliminar-la. Stella aconsegueix fer un pacte amb la jefa dels vampirs i li tornen al seu marit Eben, quan aquest es desperta l'ataca sense miraments i ella es convertida en vampir.... convertida en allò que ha estat perseguint i oidiant aquests úlims anys.
Aquest és el punt de partida d'aquest nou volum. Una nova jefa vol pujar al poder amb l'ajuda d'una criatura vampir que per equivocació acaba a les mans d'Stella. A partir d'aquí succeixen una sèrie de fets que porten a una trobada final entre Eben, Stella, una caça vampirs, la nova jefa i una víctima... què en sortirà de tot això?

La resolució és senzillament acceptable i tot i no sorprendre me la vaig agafar com la conclusió d'una saga que estava a punt de patir "anèmia".... de tant que se li ha volgut xuclar la sang... je, je, je.
Els títols entremig són en el millor dels casos entretinguts.

Guionista: Steve Niles

Dibuixant: Justin Randall