BATMAN: Calles de Gotham

Ha començat la col.lecció "BATMAN: Calles de Gotham". Una nova col.lecció per la nova situació que pateix Gotham desprès que Dick Grayson hagi agafat el paper de Batman enlloc de Bruce Wayne. La situació no és la millor, un Batman que sempre ha intentat ser com Bruce Wayne, que sempre ha estat a la seva ombra i que per poder tenir la seva pròpia vida va decidir canviar de ciutat i d'identitat secreta (Nightwing). Llavors qui és ara Robin?... doncs ni més ni menys que el fill de Bruce Wayne i la filla de Ra's al Ghul. Està clar que la relació entre ells a vegades és una mica tensa, sobretot pel que fa als métodes a utilitzar.
Però bé, tenint en compte aquest context històric aquesta col.lecció decideix donar protagonisme als personatges secundaris en la vida de Batman. No nomès els bons sino també els dolents. Es tracta d'històries que solen ser autoconclusives i que solen aportar una informació de context a la vida de la ciutat.
No és de lo millor que he llegit, però tampoc de lo pitjor. Desprès d'haver abandonat la col.lecció mensual de Batman per no acabar d'entendre la trama i aburrir-me soberanament, no esperava gran cosa i potser per això no m'ha decepcionat. Les històries que s'expliquen en aquest primer volum són bastant entretingudes. El que sempre hi ha en històries d'aquest personatge és la referència a una infantesa amb falta de figura paterna. Algun dia pararan? Comença a ser una mica cansat llegir sempre el mateix......
Bé, pel meu gust no està malament. Li donarem una oportunitat d'un parell de mesos a veure que tal, però si no ets un fan de Batman no cal que te la miris.