Zombieland


Haig de dir que a mi les pelis de zombies i humor no m'agraden. Reconec que sóc una mica soso, però jo el que seria un zombie que enlloc de fer-te por et fa riure... doncs com que no. Però sempre hi ha alguna excepció que confirma aquesta norma i l'excepció es diu "Welcome to Zombieland".
Aquesta pel.lícula dirigida per Ruben Fleischer, ens explica la història d'un xaval que vol arribar a Columbus (Ohio) per veure si la seva família està encara amb vida. Pel camí es trobarà a una série de personatges de lo més carismàtics.
Situacions realment extrevagants, obsessions per pastissets de crema, cameos d'actors, normes de supervivència...... la pel.lícula et fa passar una molt bona estona en tot moment. La podríem dividir com en tres parts, la primera on es troben els personatges i es fan la punyeta mentre s'agafen carinyu. Per mi la millor sense cap mena de dubte. Una segona part on apareix Bill Murray i la seva mansió que és on s'acaben d'unir els personatges entre ells. La pitjor, per mi aquí la pel.lícula perd ritme i intenta donar un toque més frikie del que ja dóna per si sola i no cal. Pèrdua de ritme en la segona etapa i un tercer episodi amb acció a punta pala que està molt bé.
Realment és una pel.lícula molt entretinguda i a la que li heu de donar una oportunitat, jo l'he hagut de veure dos cops per poder disfrutar de valent.