La Herencia Valdemar


Estàvem a Sitges amb la Sandra i quan vaig veure el cartell de la pel.lícula em van entrar moltíssimes ganes de veure-la. Semblava un cartell de tall clàssic i a més a més una casa victoriana decorava el fons de la imatge... algú ha trobat una imatge més aterradora que una d'aquestes cases en tenebres?... mareta mevaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El que em va espantar una miqueta va ser el repartiment i algunes de les fotos que vaig veure.... sobretot una mena de mort vivent que semblava de pel.lícula dels anys 80. Però així i tot la curiositat ja estava instaurada i de ben segur que visionaria la pel.lícula en algun moment. Així doncs aquest dia va arribar ahir a la tarda. Certament l'hora escollida no va ser molt encertada ja que la claror del dia no ajuda a aquest tipus de pel.lícules. Però bé, les ganes i "culo veo culo quiero" van passar per davant.
La història comença amb una jove treballadora que ha d'anar a tassar una casa victoriana abandonada de la ma de Déu. Quan ja sents això, saps que algo dolent passarà sense cap mena de dubte. Però davant d'un topicazo com aquest la pel.lícula proposa una explicació molt tradicional de la història i molt agradable. Aquest projecte està pensat en forma de trilogia i realment així es manisfesta. Molt ben distribuïda, de moment la història. Ens expliques el principi de la trama i el context històric de la família Valdemar i quan penses que ara sabràs que passarà en un futur inmediat.... doncs surten els títols de crèdit!!!!
Una parella construeix un orfanat a una casa victoriana amb l'esperança de poder en algun moment de la seva vida adoptar un fill, ja que ella no pot quedar-se embaraçada per raons de salut. L'economia no està molt sobrada i per poder guanyar diners creen una petita estafa amb fotos trucades que és descoberta i entra en escena un individu realment estrany que més endavant tindrà un gran pes específic en la història.
Pel que fa a l'actualitat un detectiu és contractat per descobrir que ha passat amb aquella noia que ha anat a tassar la casa. tota aquesta barreja està molt ben explicada, molt ben estructurada i d'una forma molt clàssica i clara. Un gran entreteniment. No una gran pel.lícula però sí un bon entreteniment.


Fitxa técnica: