ZOMBIE TOWN


Mare de Déu senyor!!!!!!!!!!! Quina porqueria de pel.lícula!!!! Estem davant d'un d'aquells productes que estan destinats a personas extremes zombiefíl.liques. Aquest és un dels punts dolents del món dels zombies. El nivell de frikisme és tan elevat que s'intenta "rizar el rizo" de manera ridícula. Un humor que és de lo més pobre, ridícul i poc original unit a unes produccions tan pobres que queden ridícules.
En aquest cas ens trobem amb una història que ratlla el tópic dels tópics.... l'exèrcit experimenta amb humans un líquid que els farà supersoldats. Per suposat surt malament i intenten desfer-se de tal material. Que estrany, però hi ha un accident i els bidons amb el líquid verdòs (no és original ni el color) va a parar a un local de menjar ràpid on uns adol.lescents el prenen per accident i es converteixen en zombies.
Aquí hi ha un gir bastant original i que si haguès estat una pel.lícula més decent haguès pogut ser molt trencador. Resulta que a partir d'aquell moment la pel.lícula et presenta la història a partir de 2 càmeres, una en blanc i negre on els zobies es veuen com a tals i una altra en color on la gent infectada apareixen com a persones normals. És com si per dins ells es veiessin normals però des de fora nomès es veuen zombies. Desprès d'una baralla en un bar vaig deixar de perdre els temps..... deixant de veure-la.
Al principi de la peli vaig caure en un parany autoinduit per les ganes de què m'agradès la pel.lícula. Al principi, amb aquest blanc i negre i el toc amateur del film... vaig pensar que poder hi hauria un toc "Clerks"...... que autoenganyat estava......
Nefasta, infumable, ridícula..... crec que els zombies i el génere de terror es mereixen molt més i si vols fer pelis de zombies amb humor tens exemples excel.lents com "Zombieland" i altres de més regulars com "Zombies Party".