RAMPAGE


Sorpresa sorpresa.....la nova pel.lícula d'Uwe Boll. Recordarem tots les seves grans aportacions al món del cinema "Alone in the Dark", "House of the Dead", "Bloodrayne".... que gràcies a Déu han passat amb més pena que glória.
Doncs aquesta és la nova pel.lícula d'aquest controvertit director i en ella ens sorpren una miqueta... ens explica com es comporta un jove adol.lescent que decideix fer quelcom per arreglar el món i fer-lo millor. Però la seva manera d'intentar arreglar el món acaba sent una mica sagnant. Decideix liar-se a tiros amb tota la població.
La manera que té d'explicar-ho és una mica rotllo videoclip, la història va saltant a diversos moments en el temps i finalment pots veure tot el trencaclosques complert. Els discurs és extremadament bàsic i simplista. El moment en què s'intenta explicar perquè el protagonista fa el que fa, el director ens mostra una conversa entre ell i un amic. El discurs és tan sobat que no té cap mena de valor, aquesta xerrada fa uns 10 anys encara tindria algun punt però actualment ja està desfasada.
Haig de dir que no és una pel.lícula tan dolenta com les que esmentat anteriorment i que fins a cert punt es pot veure, sempre i quan no esperis sortir amb un missatge rebel i novedòs contra el capitalisme i el sistema mundial. Tampoc es pot comparar amb "Bowling for Columbine" per ser una queixa contra les armes... és una cosa estranya que et fa passar l'estona.