30 Days of Night: Dark days

Desprès de l'èxit de David Slade amb "30 Days of Night", la productora no ha volgut tancar la franquícia però sí que vol redirigir el públic al qui es dirigeix. La primera pel.lícula no va tenir un èxit tan gran com esperaven i per aquesta raó aquesta segona adaptació surt directament en DVD el 5 d'octubre.
A veure que tal està. A mi personalment em va decepcionar una mica la pel.lícula del director de "Candy", però és que la història dels còmics la trobo molt bona i realment haguès estat una pena que s'haguès acabat aquesta saga a nivell de gran pantalla. A veure que tal aquesta nova adaptació. Aquí us poso un foto per anar fent dentetes... (je, je, je, je... he fet un acudit dolent sense voler-ho).

Aquí us poso un tràiler de "30 Days of Night: Blood Trails", sembla ser una mena de pel.lícula o curtmetratge o série (encara no ho sé segur) que es passen per "fearnet.com". Té molt bona pinta a veure si comencen a treure coses d'aquesta gran saga, però que tinguin una mica més de criteri que en els còmics, no per ser de vampirs la història ja és bona per si mateixa.



Tràiler de "30 Days of Night: Blood Trails": http://www.youtube.com/watch?v=HbsH4pNXyk4&feature=related